Roberto Salcines

Najbolji način da saznate više o tome je slušati moj podcast.

Najbolji način da saznate više o tome je slušati moj podcast.

Imao sam parove u kojima dvojica roditelja nisu nužno jeo, ali činjenica da ih ima dijete tjera ih da se okupe, pa započinju tu naviku sjedenja oko obiteljskog stola i uživaju u istoj hrani rano . Vjerujem da su koristi za roditelje veće od koristi za dijete jer ćete vježbati najbolja načela hranjenja djece koja su odgovornost odjeljenja, tj. Roditelji su odgovorni za ono što je hrana, kada i gdje Poslužuje se. Dijete je odgovorno hoće li pojesti tu hranu uopće i ako je tako, koliko.

Sharon: Postoje li neki drugi resursi koje biste željeli podijeliti s nama na kojima radite?

Diana: Pa neko vrijeme je upravo podcast, podcast, podcast! Nije tako lako kao samo snimanje nečega i bacanje vani. Moj podcast možete pronaći na iTunes, Spotify i Google Podcast, samo potražite neuredno raskrižje. Također sam bio zauzet svojom privatnom praksom, vidim kako obojica odraslih za intuitivno jelo, kao i djecu s poteškoćama u hranjenju, izbirljivom prehranom i bilo kojim prehrambenim potrebama. Moj rad s mojim privatnim klijentima potaknuo me na stvaranje novog resursa koji se odnosi na planiranje obiteljskog obroka i pripitomljavanje kuhinjskog kaosa. Uspio sam pronaći tajni umak i smisliti kako večerati na stolu manje kaotičan i pomoći vašoj djeci da redovito uživaju u zdravoj hrani – sve se vraća u ponovljenu izloženost. Najbolji način da saznate više o tome je slušati moj podcast.

Sharon: Imate li omiljeni recept koji biste željeli podijeliti s nama?

Diana: Ja to zovem Moja juha sa samoobradom (vidi dolje). To je juha od bijelog graha i povrća sa slatkim krumpirom i rajčicom. Ova juha je također zaista sjajna hrana za odvijanje pod vodstvom bebe!

Dianina juha za samoodržavanje (bijeli grah i povrće)

O Diana Rice

Diana K. Rice, RD, LD, CLEC poznat je kao dijete dijete, a osnivačica je Diana K. Rice Nutrition, LLC. Kroz svoju virtualnu privatnu praksu i savjetovanje, ona pomaže obiteljima da se kreću kaosom i pritiscima modernog života kako bi naučile dobro jesti i manje naglasiti hranu. Ona je strastvena zagovornica zdravstvene zaštite koja neutralna težina i pomaže obiteljima da podignu djecu uvjerene u tijelo s otpornošću da se odupiru prehrani i uživaju u zdravim odnosima s hranom. Njezina je stručnost predstavljena u FIT TRUSTING, RODITELO, američke vijesti i svjetska izvješća, današnji dijetetičar i mnoge druge publikacije. Ona blogira o svemu, od prehrane prehrane kroz hranjenje djece na dianakrice.com i domaćin je novog podcasta, neurednog raskrižja, koje govori mamama tijekom ludog vremena u novom majčinstvu gdje se učenje kako hraniti našu djecu presijecaju učenje kako se hraniti.

Za više uživo razgovora sa stručnjacima, pogledajte sljedeće:

borite se protiv raka sa svojim nosačima za IBS na biljnom dijetu, Scoop na CBD-u i kanabisu u Foods

Stručni intervjui | Blog View CommentSleave komentar

Ostavite odgovor Otkaži odgovor

Vaša adresa e -pošte neće biti objavljena. Označena su potrebna polja *

Spremi moje ime, e -poštu i web mjesto u ovom pregledniku za sljedeći put kad komentiram

Kako napraviti veganski avokado crema Što je kalifornijska veganska vibra?

Post Navigacija

Kako napraviti veganski avokado kremawhat je li kalifornijska veganska vibracija?

Saznajte sve o prednostima odbivanja pod vodstvom beba, osim kako to vježbati u vlastitom domu, s ovim stručnim intervjuom uživo sa stručnjacima za prehranu Diana Rice i Sharon Palmer.

LED bebe-LED Odvijanje-koncept preskakanja dojenčadi koje se bave žlicom, komercijalna hrana za bebe, umjesto da ih dopuštaju da se hrane namirnicama za prst-postala je vruća tema u svijetu prehrane i hranjenja djece. Iako je ovo praksa koja se stoljećima postoji u mnogim kulturama, to je dobilo novo uvažavanje među strastvenim roditeljima, zdravstvenim radnicima i nutricionistima. U stvari, nedavne studije pokazale su da odbivanje pod vodstvom beba pomaže bebama da nauče uživati u raznim namirnicama u ranoj dobi, što može pomoći u sprječavanju izbirljive prehrane kasnije u životu, smanjiti rizik od pretilosti u djetinjstvu i pomoći roditeljima da uštede novac. To je win-win i za bebe i za roditelje! Ipak, mnoga pitanja obiluju odbivanjem pod vodstvom djeteta. Što je zapravo oduzimanje pod vodstvom bebe? Je li odbivanje pod vodstvom beba sigurno? Koji su rizici? Kako osigurati da bebe zadovoljavaju njihove hranjive potrebe uz odbivanje pod vodstvom bebe? Kako se odvijati za bebe?

Zbog toga sam bio toliko uzbuđen da sjednem u svoj uživo chat s prijateljem i vodećim stručnjakom za prehranu djece, poznatom kao “Ditetical Baby Steps”, Diana K. Rice , MS, Rd će razgovarati sve o odbivanju pod vodstvom beba i podijeliti svoj najnoviji projekt, Messy Intersection, podcast koji se fokusira na priče iz stvarnog života i uvide gostiju o trudnoći, imidžu tijela, hranjenju djece i još mnogo toga! Slušajte ovdje na chatu uživo.

Stvari koje ćete naučiti u ovoj epizodi:

Što je oduzimanje pod vodstvom bebe.KADA Upoznati svoje dijete u koncept oduzimanja pod vodstvom djeteta. Zašto su roditelji privučen ovom stilom hranjenja. Kako može izgledati plan odvikavanja na biljkama na biljkama. Kako zadovoljiti potrebe za hranjivim tvarima tijekom odvajanja pod vodstvom djeteta. Benefits odbivanja pod vodstvom bebe.

Dianini omiljeni resursi za odvikavanje od djeteta:

Baby Led-Wianing: Osnovni vodič Gill Rapleyja za uvođenje čvrste hrane i pomoć djetetu da odraste kako bi postao sretan i samouvjeren jede. Pokretanje krutih tvari.Diana K. Web stranica Rice .

Diana se bavi odbivanjem bebe u vlastitom domu sa svojom bebom.

Saznajte sve o odbitku pod vodstvom djeteta s dijetetičarima , Diana K. Rice, MS, Rd

Pogledajte moj razgovor uživo s Dianom o odbivanju pod vodstvom beba.

Pročitajte cijeli intervju o odbivanju pod vodstvu bebe s Dianom i Sharon.

Sharon: Koja je bila inspiracija iza vašeg novog podcasta Messy Intersection?

Diana : Ja sam sama mlada mama i većina mojih vršnjaka su mlade mame, i otkrila sam da se ovo vrijeme u životu u kojem se život toliko mijenja, vaše se tijelo mijenja zbog trudnoće, odjednom morate smisliti kako nahraniti svoju djecu I tek počinjete iznova … i to može postati neuredno! Za djecu postoji resurs, poput onoga što je najbolje za dječju prehranu, ali stvarno sam želio stvoriti resurs u kojem ih je oboje spojilo i proslavio činjenicu da su i mame u ovome. Njezin se život, tijelo i prehrambene navike mijenjaju, pa sam htio dati mamama onoliko podrške kao i mali klinci.

Sharon: Što je gricta odbivanja bebe?

Diana: Izraz odbivanja pod vodstvom beba skovao je britanski autor po imenu Joe Rapley u knjizi objavljenoj 2008. godine. Istraživala je alternativnu metodu hranjenja beba koje roditelji vjerojatno koriste desetljećima, ako ne i stoljećima. Rapley mu je zaista stavio ime i istražio neka od istraživanja koja objašnjavaju njegovu sigurnost i koristi. Odbivanje pod vodstvom bebe je ideja da umjesto da žlica koja dolazi prema ustima vaše bebe s dječjom zobenom pahuljicom ili pročišćenom hranom, to stavlja vaše novorođenče u njihovu visoku stolicu i nudi djetetu neku od iste hrane koju imate na tome svoj tanjur sam. Postoji A-Lot za saznanje o tome kako izmijeniti hranu koja je sigurna za dijete, ali to u osnovi preskače čistoće za bebe i ide pravo na čvrstu hranu od samog početka.

Sharon: Ako ste vi Roditelj zainteresiran za oduzimanje pod vodstvom djeteta, a vi ste koristili formulu ili dojenje, kada biste počeli uvesti svoje dijete u ovaj koncept?

Diana: Sve vodeće zdravstvene organizacije poput Svjetskog zdravlja Health Organizacija i Akademija za pedijatriju, recimo da započnete bebe na komplementarnoj hrani u 6 mjeseci, tako da je hrana nadopuna formule ili majčinog mlijeka. Šest mjeseci je ujedno i vrijeme u kojem vidimo kako bebe počinju razvijati motoričke sposobnosti koje su im potrebne, pa sjedenje uspravno u visokoj stolici, moći shvatiti stvari rukama i biti u stanju pokrenuti gibanje. Bebe imaju nešto što se naziva “potisak jezika” što je korisno ako boca dojke ili formule dolazi prema njihovim ustima, to im pomaže da se pravilno zasuju. U 6 mjeseci, zdravlje beba crijeva je provjeren, a njihov probavni sustav također je spreman za čvrstu hranu. U ovoj dobi, definitivno je pravo vrijeme da započnete s krutima bilo da radite odbivanje ili čišćenje pod vodstvom djeteta. Spomenuo sam prozor okusa koji počinje u dobi od 4-7 mjeseci, tako da ono što roditelji mogu učiniti je dodati zamračenje na usne novog okusa u ovoj dobi.

Berry Yummy Oat Baby Muffins

Sharon: Zašto Da li se roditelji privlače u ovom stilu hranjenja svoje novorođenčadi?

Diana: Jedna stvar je da je to definitivno jedna od najnovijih trendi novih stvari poput keto dijeta. Veliki sam zagovornik intuitivne prehrane, trend koji dobiva puno privlačnosti, a vjerujem da je odvikavanje pod vodstvom bebe odličan način da pomognemo našim bebama da održavaju svoj osjećaj intuitivne prehrane od samog početka. Odbivanje pod vodstvom bebe je u trendu, ali također je prikladno, pogotovo ako želite da vaše dijete ima domaću hranu, jer ne miješate sve u blender ili skladištite svoj zamrzivač sa svim tim stvarima samo za dijete, samo uzimate neke neke hrane odmah s vlastitog tanjura i testiranja na bebu na siguran i modificirati način. Očišćena dječja hrana često ne ima okus poput hrane koju će dijete jesti kasnije u životu, tako da je odličan način da se dijete uvede hranjiva svježa hrana i alkotox mišljenja web stranice postoje neka istraživanja koja pokazuju da može pomoći dojenčadi koja tada postanu mališani , proširiti njihove palete za okus i u osnovi postaju manje izbirljivi jede.

Sharon: Toliko je zanimanja za pretilost u djetinjstvu, postoji li istraživanje o težini?

Diana: najnovija istraživanja koja su koja su najnovija istraživanja koja su najnovija istraživanja koja su najnovija istraživanja koja Vidio sam emisije da trenutno nema dovoljno informacija. Ako je vaše dijete manje vjerojatno da će biti izbirljiv jedec, veća je vjerojatnost da će uživati u voću i povrću i drugoj hranjivoj hrani koja im je potrebna tijekom cijelog djetinjstva, bez obzira na to što je njihova veličina tijela.

Diana se angažira S bebom vođenim odbivanjem u vlastitom domu sa svojom bebom.

Sharon: Kako odbivanje pod vodstvom djeteta pomaže u sprječavanju alergena?

Diana: 2017. godine nove smjernice su izašle na uvođenje beba u alergene. U 90 -ima i početkom 2000 -ih, nekada smo mislili da ako je vaše dijete u opasnosti od alergije na hranu, odvratite alergen do otprilike 3 godine ili više, ali zapravo nije bilo istraživanja koje bi to moglo podržati. Nedavno smo saznali da, prema najnovijem istraživačkom istraživanju, to je da su ranije bebe izložene potencijalnim alergenima, to bolje. U bilo kojoj mjeri vaš životni stil dopušta, na primjer, ako u svom domu nemate ribu ili školjke, nećete vas vršiti pritisak na to, već uvesti te namirnice rano i često između oznake od 6-8 mjeseci, jednom tjedno, jednom tjedno . Nakon što provjerite da li ste predstavili svaki od tih alergena i dijete nema reakciju, tada se možete osjećati samouvjerenije u ponudi djetetu drugu hranu.

Sharon: Što radi biljka -Obrok pod vodstvom bebe izgleda?

Diana: Odbivanje pod vodstvom djeteta pomaže bebi biti zadužen za tempo hrane koja im ulazi u usta. Recimo da obitelj ima salatu s rajčicom i avokadom i biljnim proteinima poput paštete graha ili tofua. Većina onih stvari koje zapravo možete samo staviti na bebinu ploču, ali modificirano radi sigurnosti, na primjer sa salatom, lisnato zelenilo će biti opasnost od gušenja, ali kriška avokada je fantastičan. Možete ga uvaliti u laneni obrok kako bi djetetu lakše shvatio. Obožavam raditi hamburgere s bebama jer je grah sitan i može biti opasnost od gušenja, ali pašteta, gdje je sve pire, lakše je žvakati. Marinirani tofu je fantastičan jer tamo možete dobiti toliko okusa. Hrana samo treba proći taj škljocna test i nema ništa teško poput cijelog oraha, grožđa ili trešnje rajčice. Zapamtite da će biti neuredno, ali to je važno za djecu dok uče jedu, važno je prihvatiti taj nered da biste imali to potpuno osjetilno iskustvo i naučiti kako jesti.

Sharon: Da li ti Imate preporuke za odgovarajuću veličinu hrane?

Diana: Stvarno je više o teksturi, veličina im pomaže da shvate hranu, tako da ne bih odmah radio hrskavi prženi tofu jer možda neće biti tako škljocna. Ako ugrize tofu ili avokado, to će se pretvoriti u manji komad, čak i ako nemaju zube. Ono što dijete nauči učiniti je manevrirati hranu u ustima i odvesti je na stražnji dio usta. Ako je hrana u cijelom obliku, vrlo je vjerovatno da će se zavijati. Važno je da roditelji znaju da se gužvanje razlikuje od gušenja, a to je vrlo normalno i korisno jer je ovo iskustvo učenja za bebe. Želimo da ih zadivi tako da dijete ima iskustva i saznaje da trebaju žvakati hranu. Gušenje je nešto zbog čega se želimo brinuti. Nema dokaza koji bi pokazali da odbivanje pod vodstvom bebe dovodi do gušenja od tradicionalnog hranjenja žlice. Ako imate dijete koje se sprema jesti solidnu hranu, korisno je uzeti dojenčad CPR klasu, jer su gušenja znakova šuti i trebat će im ta pomoć za odrasle.

banane su sjajna beba sjajna beba -LED odbitna hrana (Diana rice)

Sharon: Postoje li neke druge vrste prednosti odbivanja pod vodstvom bebe?

Diana: Za mene ogromna započinje naviku da se obiteljski obroci isprave ispravno od početka. Spomenuo sam da nije nemoguće da u vašim obiteljskim obrocima sudjeluje očišćeno Fed dijete, u stvari to može biti sjajno. Imao sam parove u kojima dvojica roditelja nisu nužno jeo, ali činjenica da ih ima dijete tjera ih da se okupe, pa započinju tu naviku sjedenja oko obiteljskog stola i uživaju u istoj hrani rano . Vjerujem da su koristi za roditelje veće od koristi za dijete jer ćete vježbati najbolja načela hranjenja djece koja su odgovornost odjeljenja, tj. Roditelji su odgovorni za ono što je hrana, kada i gdje Poslužuje se. Dijete je odgovorno hoće li pojesti tu hranu uopće i ako je tako, koliko.

Sharon: Postoje li neki drugi resursi koje biste željeli podijeliti s nama na kojima radite?

Diana: Pa neko vrijeme je upravo podcast, podcast, podcast! Nije tako lako kao samo snimanje nečega i bacanje vani. Moj podcast možete pronaći na iTunes, Spotify i Google Podcast, samo potražite neuredno raskrižje. Također sam bio zauzet svojom privatnom praksom, vidim kako obojica odraslih za intuitivno jelo, kao i djecu s poteškoćama u hranjenju, izbirljivom prehranom i bilo kojim prehrambenim potrebama. Moj rad s mojim privatnim klijentima potaknuo me na stvaranje novog resursa koji se odnosi na planiranje obiteljskog obroka i pripitomljavanje kuhinjskog kaosa. Uspio sam pronaći tajni umak i smisliti kako večerati na stolu manje kaotičan i pomoći vašoj djeci da redovito uživaju u zdravoj hrani – sve se vraća u ponovljenu izloženost. Najbolji način da saznate više o tome je slušati moj podcast.

Sharon: Imate li omiljeni recept koji biste željeli podijeliti s nama?

Contents